.....

vilken satans skallebank jag har. Hoppas det blir bättre av lite mat och promenad..
Om inte, får det bli huvudverkstablett..

Hm ja vad häner annars idag, vi har tvättat.. jocke har nyss åkt på jobb..
Och jag ska hem till Linda, en sväng. Lilleman sitter just nu och leker, med ALLA sina leksaker inne i Tv:rummet. Haha, ser ut som en tornado slagit till hemma hos oss. Gah, måste städas inna lilleman ska lägga sig..

Puss
Madeleine

Tjoho

Idag gick jag minsann upp tidigt. Halv 6! ojoj..
Gick med lilleman till dagis, vid halv 8. Han börjar 8, visste inte riktigt hur lång tid det skulle ta, var iaf där ca kvart i.
Han är så blyg när man ska lämna honom nu, vill bara kramas och mysa. Då blir det ju extra jobbigt att lämna honom. Men jag vet att det går över efter 5 min, och han älskar verkligen dagis!

Iaf, ska se till att diska undan all disk nu innan besöket kommer. Mor min kommer hit, och ska med och hämta lilleman så att dagis får se vilken filur hon är:) hehe

Sen vid efter 12 kommer Chippa, Ulliz och lilla Selma. =) Var ett tag sen man sågs. Dem har velat kika förbi och sett lägenheten sen vi kom upp. Så idag blir det gjort. :) Trevligt, trevligt!

Det var ett givande samtal jag hade igår, med dem som ringde upp. Nu kommer det gå snabbt, och det är bara bra det! För så här kan man inte ha det längre. *tänk possitvt* !! :)

Nu så ska jag väcka karl, och så ska vi snabb städa! =) hihi

Puss
Madeleine

?

Jag har hittat någonting possetivt i allt det negativa. :) Det är ju super kul att sitta och hålla på och små designa ju =) Visst jag är ju inget proffs, men vad tycker ni?
Blir det nå snyggt? Sitter just nu och pillar och donar på en ny header. får se vad jag tycker om den=)

Så talk to me, vad tycker ni? ser det bra ut? :)

Puss
Madeleine

jaha

Nu är det gjort, kom på att jag ringde det där viktiga samtalet tidagre idag, och att dem skulle ringa upp. Bra det, nu är det på G iaf. Och jag hoppas det kommer gå bra.
Idag blir min älskling hemma från jobbet, vi ska försöka rå om varann och bara ta det lugnt. Det behöver jag just nu! Bara lungn och ro, vila...

Puss
Madeleine

Just ja, man måste fylla i rubrik??

oj vad trött jag var i morse. Men under tiden igår, så fick jag tänka en massa. och jag tror minsann att jag ska ta itu med en massa saker idag. Som att ringa lite viktiga samtal, diskutera med jocke vilka tider lilleman ska vara på dagis. och plugga tänlte jag. får se om man orkar med allt. Men bra början att tänka att jag ska göra det iaf. :)
Nu ska jag pilla i mig frukost.

Puss
Madeleine

Nya blogg igen

Toodels! :)
Nu har jag skaffat mig en ny blogg igen. det var dac för uppdatering kände jag. :)
Ooop såg nu att kl är 01.25.. dax att gå och sussa, men det var så skojj att sitta och pilla med designen.
Har försökt ett tag, och jag ska fortsätta försöka! För än är jag inte nöjd. men man lär sig mer och mer för varje gång. =)

Nu blir det sängen.

Puss
Madeleine

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0