vad händer?

Gråter floder! om detta är TROTS?! då vet jag att det INTE blir fler barn iaf! Jag har aldrig sett ett barn så här, uppjagad och ledsen. arg för ingenting! Han blir helt skogs tokig! ARG, slåss, kastar saker om kring sig! det är nästan så man tror han skulle kunna vara vuxen! jag blir nästan rädd för honom! han blir verkligen helt tookig! Det är nästan så att man ser i hans blick/ögon att han är någon annanstans.
Och INGENTING hjälper! varken att prata lugnt, höjja rösten och säga till på skarpen. ta bort hans leksaker. vara givmild och snäll. verkligen INGENTING funkar! efter ca 45 min lugnar han ner sig, och är lugn ett tag. olika ibland är han lugn i 20 min ibland över 2 tim. sen kommer det ett vredesutbrott igen, som varar i ca 40-45 min..
Alltså är detta normalt? Jag börjar bli riktigt orolig nu. vad är det som är fel.
det kan ju bara inte vara TROTS? Någon annan som varit med om liknande?

Alltså han kan vara hur glad som hellst, sen om jag eller jocke säger EN sak fel. så kan han bli helt vansinnig! skriker, NEEJ, AAAJ. fast vi inte rör han. och börjar kasta saker, viftar med armarna (som om han försöker slå).
Jag måste ringa BVC imorgon. detta måste jag få ett svar på. så här kan vi inte ha det. Jag får ingenting gjort med skolan, det går bara inte. och just nu på kvällen är jag HELT utmattad efter allt skrikande! så jag är helt toom i huvudet, kan inte koncentrera mig alls.

Mistanen finns ju om det är ADHD. har läst en del om det, men det kan säkert vara något annat. Jag måste iaf ringa bvc så vi får komma dit och träffa dem.

Jag är helt förstörd. VAD GÖR MAN SOM MAMMA? när jag inte kan hjälpa min älskade son! jag har försökt och försökt. jag fortsätter försöka! min älskade lilla son, jag vill att du ska vara GLAD och sprallig! Jag älskar dig!

Puss
MammaMadeleine

sjukan

Igår var en jobbig dag! för oss alla tre. lilleman skrek i stort sett hela dagen, och var arg. Jag blev ledsen och arg. jocke mådde dåligt. (sjuk). mycket som hände..
Lilleman hade inte kissat på 2 dagar, så blev sjukan. och kom inte hem förens halv 11. och 20 i 11 var han i säng. Han sov till kvart i 9! =) Det var skönt, måste jag säga.
Jag och älskling såg på avatar igår, den var bra. jag är inte så mycket för sci-fi. men den här var bra gjord. vi såg den utan text, så måste se igen med text. så man förstår vad dem säger. haha! jag är inte världs bäst på engelska.

Senare idag kommer Linda hit också. =) Glad att vi funnit varann igen gumman! Att vi kan vara vänner! :)

Nu ska jag slänga på mig kläder och fixa till mig. ska till skolan vid 1.

Puss
Madeleine

personligt

Har haft en skrikig son både igår och idag. han skriker och blir helt vansinnig för ingenting. Vredesutrott, blir helt galen för just ingenting. spelar ingen roll om vi pratar lugnt med han, blir arga vi med. han bara ligger och skriker! vad ska man göra? Vi börjar tro att han har adhd, vi ska prata med bvc och höra och få lite råd angående detta. visst det kan vara enbart trots, men just detta beteende han har just nu känns så konstigt.

Idag känns det inge bra alls, överhuvud taget. Det känns som att vad man en säger eller gör. så blir det fel lixom. speciellt en person får mig att må så jävla dåligt.. känns som att man är en lite fluga, som bara kastas runt och stampas på. ska man känna så? att man blir nedtryckt? om och om igen. oavsett vad det än handlar om? att neej me så är det inte. och aldrig få höra något bra, som jaha varför tänker du så? eller hur tänker du nu?
Bli lyssnad på? vad är det? att ta sig tid för en stund och bara lyssna? stötta? finnas där? vad är det?
Och om man inte har tid, säga det, tyvärr jag har inte tid nu, eller nej jag klarar inte av att lyssna på detta nu, jag har för mycket med mig själv..? är det för mycket begärt?
Nu blir jag väldigt PERSONLIG.. men det struntar jag i.

Jag har alltid varit den snälla, rara madde. som alltid ställt upp. funnits där, och det är det jag får lida för idag.. att jag just varit FÖR snäll. inte sagt ifrån nån gång. Aldrig sagt NEJ. men det ska det bli ändring på! för nu har jag varit nere i botten FÖR många GÅNGER! och jag tar inte det här mera, från någon. Ni behöver inte ta åt er personligt.. ni vet inte vem jag skriver om.
Detta skriver jag för att JAG vill få ur det från mig, få ur det från mitt huvud, om så bara för en stund. Tids nog kommer jag berätta. men jag väljer att vara lite hemlig så länge. för det här är ett VÄLDIGT kännsligt ämne för mig just nu..

Jag vet inte om jag gör bort mig nu, som skriver detta i min blogg. jag kan ju lika gärna skriva ner det på ett papper. men jag väljer att göra det här iaf.. Det som händer det händer..

Puss
Madeleine

buus

Idag blev det en speciell lördag! med pannkaks tårts frukost! ;) hihi

Lilleman var med och la upp grädden! =)

Världens sötaste lilleman! =)

Vi har en Björn Gustafsson kopia! eller hur?

Jag tog över diskningen! =)

Idag har varit en bra dag! vi har busat och tokat oss hela dagen. Lilleman har varit en aning skrikig bara, och gud vad hees han är! det var han redan innan allt skirkande idag. Så vi försöker säga åt honom att INTE skricka, för då kommer du tappa all röst. Tror ni han lyssnar? NEJ, haha ovanligt.

Jag måste försöka få in uppgifterna som ska göras idag också. hellst ska jag försöka göra matte provet också.

Puss
Madeleine

G

hade betygsamtal idag för småföretagande, och fick G i hela ämnet! känns så skönt, nu är det så här att jag trodde att jag skulle få IG i båda ämnena. jag var nästan helt säker, för det har kännts så hopplöst att komma ikapp lixom. men jag har gjort det jag kunnat, och det gav med sig! nu är det bara lite komppleteringar till Företagsekonomin, sen får jag reda på det betyget också. jag tror att det kommer bli ett IG där. men jag är ändå nöjd iom att jag trodde att jag skulle få IG i båda ämnena. så det är ju gött att jag inte fick det i Småförtagande iaf.

nu ligger plutten och sover. han somnade medans jag gjorde pannkakor (å fy fan vad jag HATAR att steka pannkakor, jag kan verkligen inte, dem ser het konstiga ut. och dem går nästan inte att vända, nej uch,) men ska väcka honom snart. ska försöka hinna med att skicka in lite cv:n först.

Puss
Madeleine

SLUTA MED MAMMI?! mammi = Napp

hej hopp!
Gissa om jag känner mig stolt?! och nöjd och allting på samma gång. skulle kunna skrika av glädje. Över allt som händer just nu. med mig själv och allting.
Idag och igår har lilleman gått med mammi (napp) hela dagarna. vilket jag tyckt varit ok, för han är ju sjuk. MEN idag, så somnade han på soffan, men vaknade snabbt igen av att han hade ont i tungan. (jag tror han streckte den efter att ha sugit på nappen hela dagen) så jag sa, men ska vi ta bort mammi då? jaa sa han. sen efter en stund ville han ha den igen. men då sa jag, men kommer du inte ihåg att den gjorde illa dig. Mammi viskade till mig att han inte ville vara i din mun längre. sa jag. då sa jaa. mammi göra ont.
Ja, sa jag. ska inte du bli stor kille nu? vi ger bort dina mammisar till dem små bebisarna ist.
Jaa sa han då. sen när han skulle sova fick jag försöka slingra mig. och det gick kanon. men så började han fråga efter välling, som han inte druckit på 1 vecka. då slingrade jag mig igen. busade lite med han och så fick han pussa massa nalle phuare på täcket. och så läste jag en bok om en gris och hittade på att grisen hade blivit stor och slutat ,med mammi och välling. och det gick hur bra som hellst! nu sover han gott. utan både välling och NAPP! =) wiihoo!
Jag hoppas innerligen att detta ska vara slutet nu! Han börjar bli STOR KILLE! schit vad det går fort, snart är han 3. tyckte nyss jag ploppa ut han! :) hihi

Hm det ända jag är lite missnöjd med just nu är att jag måste komplettera en uppgift. nästan allt var FEL!? fyy! hatar sånt.
MEN fick iaf G på Småföretagande provet! Företagsekonomin får jag veta efter jag lämnat in kompletterings uppgiften.
Ska ringa läraren på torsdag för betygssamtal. känns lite konstigt. Detta med distans var något nytt, kort och gott, första och sista gången jag läser på distans!

Nu ska jag påbörja kompletteringen..

Puss
Madeleine

FANTASTISKT

uch vad jag lider då jag ser våran lilla plutt så här hängig. han orkar ingenting. man riktigt ser på han hur ont han har, ögonen är helt trötta, och röda. Snorig är han. hoppas han blir bättre snart.

Idag var jag uppe tidigt igen! äntligen börjar det bli en vana! :) och jag cyklade till skolan, i snö kaoset. gick förvånans värt bra. ikväll måste jag komplettera uppgifterna jag lämnade in i söndags. så imorgon får jag ta itu med psykologin. För jag ska absolut INTE börja med att komma efter i detta ämne!

Ska även ta och ringa studievägledare imorgon. och även ams. och boka ett möte med dem.
Efter mitt möte idag, så känns allt så sjukt bra. Jag trivs med livet, och jag känner mig så glad över att det gått! att allting faller på plats bara man börjar tänka, och fundera. =) Nu går det mot ljusare tider, både för mig personligen och vädret, våren är snart här. :) Och till sommaren vet jag iaf EN sak som händer , som jag ser framemot något enormt! :)

Nu ska jag ro om min sjukling.
Puss
Madeleine

Sjukling

Våran lilla plutt har sovit i 2 omgångar idag. han är helt slut, hängig och äter ingenting. Han har tagit en liten tugga av en brödbit idag, och en liten yougurt. Imorgon ska jag inhandla lite fil så att han får i sig någonting iaf. Mammas lilla hjärta. Han är kokhet, 39,7 i feber. Stackars liten. :(

Idag har det inte gjorts många knop. Jag var iväg till skolan, och nu har jag fått ett sådant annat tänkt på saker och ting. Jag har lagt upp hur jag ska plugga och detta känns så skönt. Äntligen har jag fått lite struktur! ;)
Men jag vet ändå inte hur jag känner inför att plugga till hösten också? Jag vill ju ut i arbetslivet, göra någonting. Fysiskt alltså. inte bara sitta nergrävd i en massa skolböcket. Jag skulle ju kunna specialiera mig inom något i fastighetsskötseln. Kanske gå någon trädgårdskurs, eller något inom el.
Denna vecka ska jag ut och söka en massa massa jobb iaf. För annars blir det jäkligt kämpigt i sommar. om jag inte får jobb. men det får jag ta sen iså fall, om det skulle vara så att jag inte får något jobb. Nu tänker jag först och främst på skolan, att klara denn. och att få iväg annsökningar, sedan får jag tänka på vad jag ska göra om jag inte skulle få jobb. EN sak i TAGET =) Det är något jag lärt mig de senaste veckorna. Mitt tänk har lixom gjort en hel omvändning! och det känns så skönt!

Nu ska jag pilla i mig någonting ätbart. Och vänta på min darling.

Puss
Madeleine

NÖJD

Nu kan jag verkligen vara STOLT över mig själv. Så kämpigt som det varit under dessa 2 månader. Nu har jag gjort allt jag kunnat. Suttit med prov hela dagen! 8 tim totalt.
Måste dock sitta en stund till. 1 uppgift kvar som ska in. men jag är verkligen stolt. Jag har inte tänkt så mycket utan bara gjort. gjort det jag kunnat lixom. och det känns bra. och det kommer kännas ok även om det skulle skita sig, för jag har ju gjort det jag kunnat lixom. Jag hoppas ju självklart på ett G. men om det skulle gå åt pipsvängen så ja, så kommer jag ÄNDÅ vara nöjd med mig själv, ja det är precis vad jag är NÖJD över mig själv och vad jag gjort. Och jag fick psykbryta endast 1 gång! haha! eller inte psykbryta ordagrannt, men jag fick pannik. och skrek lite 1 gång, för att det var så mycket! Men nu är jag klar med proven iaf. och nu ska jag ta en välförtjänst vilopaous innan jag sätter igång med uppgiften som ska in idag innan kl 00.00.

Jag måste höra med matte läraren imorgon om jag kan göra provet imorgon ist. Nu r jag helt slut. Orkar då rakt inte sätta mig ner i 4 tim igen med ett matteprov. Hoppas han förstår det.

JAG ÄR NÖÖÖJD!
förlåt att jag tjatar om det, men hallå? hur ofta är jag nöjd över någonting. hahaha..

nej nu paus sedan sätta igång igen..

Puss
Madeleine

jag vill jag vill!

har varit inne på lager157:s hemsida. Jag har varit dit en gång, och då shoppade jag på mig en del. Nu är jag såå sugen på att åka dit igen, efter att Elin visade mig vad hon hade fyndat där! :)
Är sugen på att köpa helt ny garderob! men det kommer intw hända, men en del nytt ska det bli iaf. Alla i famlijen behöver nya kläder, lilleman behöver nya sommarkläder. Han har inte ett enda par short (stavning?).. så nu ska vi spara pengar och åka dit i Maj och shoppa loss lite grann. ;) Å vad jag längtar! Skulle vilja åka idag! men man måste ju ha lite pengar för att åka dit, kommer garanterat hitta massa fint!

Idag har vi varit iväg och matat änderna. Det var mys, solen sken och jag och lilleman hade väst på oss. Nu börjar det till och med komma värme! =) Det här vädret gör mig GLAD! :) Ikväll ska jag plugga det sista och lämna in. Proven gör jag imorgon.
Jag är uttråkad! Men vad ska man hitta på? Tankelösa jag..

Puss
Madeleine

GOJJA

vilket liv det blev av att jag skrev så här där i min blogg. det där var min åsikt. Jag tyckte det var riktigt dålig stil, och jag har inte skrivit att jag avskyr människan i fråga, eller skrivit att jag hatar personen i fråga. det jag skrev var att jag tyckte det var DÅLIG STIL. och det är inte densamma som att skriva att man hatar någon? eller?
Det jag tyckte var konstigt var att vi diskuterade lite snabbt via msn. och då tänkte jag att vi skulle höras igen angående denna sak. men så har hon nu bestämt sig för att ha en träff. och ska jag då, hjälpa till när jag redan fixat med lite saker, (som jag tänkte ta med henne) innan vi skulle skriva någonting. men nu känner jag inte att det är aktuellt att berätta det.
det blev bakvägen, känns som att gå bakom ryggen.. Det är vad jag känner. när vi pratade om en idé, som jag skrev till henne. och sedan gå och göra det till sin träff. VIsst folk får tycka att jag är barnslig, men det här är vad jag tycker.
Så nu tänkte jag så här, att jag ska försöka fixa en träff framemot sommaren. Så att man har tid på sig att fixa och dona, så att det blir rätt.
Ska fixa lite mera med sponsorer och så. sen kommer jag höra av mig mer om den saken.
Vet några som var intresserade, finns det flera?

Nu ska jag sätta mig och plugga. arbetet ska in på fredag.

Puss
Madeleine

RIKTIGT DÅLIG STIL!

Kan man bli annat än irreterad!!??
Kommer ni ihåg att jag skrev här i bloggen förut att jag hade en idé om en ungmamma träff.. och att jag skulle kontakta en tjej som varit med i outsider.. och jag kontaktade henne, hon tyckte det lät om en bra idé och vi skulle försöka bolla lite idéer och så om hur vi skulle genomföra det..
NU har den här tjejen tagit min idé och skriver i sin blogg att hon vill ha en ungmamma träff, men man får endast vara upp till 20 år?? är inte det jäkligt dålig stil?
Jag blev så irreterad då jag såg hennes inlägg..
"jag har nu tänkt länge på en sak, och jag vill ha en ungmammaträff" okej?! Hon skrev aldrig någotning till mig när vi pratades vid, att hon tänkt på samma sak. Nu är jag ARG! vilken jävla stil..
Jag skriver till henne om denna sak, sedan går hon och tar idé jag hade.. (okej alla kan väl ha idéer, men va faan) och ska ha en sådan träff..

Nej fy fan vilken dålig stil tycker jag!

Slutat med välling! :)

gud vad stolt jag blir över våran lilla grabb! Ingen välling igår kväll heller! Så nu är det slut med välling! det trodde jag inte, men nu har han klarat sig utan i 3 dagar! =)
Och jag är stolt över mig själv, som suttit och pluggat varje dag nu, och åkt till skolan! det går ju bara man vill! och det har jag bevisat för mig själv så många gånger! :) wiie! jag är stark! Idag var jag uppe med lilleman, och skjutsade han till dagis. och snart ska jag åka till skolan. tänkte sätta mig en timme nu med plugg.

Idag börjar även mina extra lektioner. Jag går och funderar.. Ska jag ta bort en kurs, eller ska jag ha alla kvar. då får jag ihop mer poäng. men samtidigt så känner jag ju att det skulle vara så skönt att ta bort ett ämne. hmm.. tåls att fundera på.

Nu PLUGG.

Puss
Madeleine

allt möjligt

idag var jag uppe med tuppen. och det kändes riktigt skönt. Visserligen var jag mega trött i skolan, och har vart det hela dagen. MEN om jag fortsätter med detta, kommer det bli super i think! =)
Mitt knä har gjort förbaskat ont hela dagen idag! :( haltar nästan.
Umgåtts lite med elin och allina, var barnvakt åt allina ca 1 timme. gick hur bra som hellst.
Och lillaman är så duktig! Han drack ingen välling idag heller! =) så det är nog slut med det nu! känns så skönt! och overkligt. jag gjorde det som en smart grejj, började ju för någon vecka sen, med att han fick dricka välling ute i soffan innan han gick och la sig. och nu frågan han inte ens efter vällingen. =) åå han börjar bli stor våran kille.

Har pluggat idag! nu på kvällen, nu är jag för trött för att fortsätta så nu ska jag kika lite på tv innan jag ska sussa! :)

Puss
Madeleine

massa

Hopp lalaaa.
Idag har jag hunnit med att göra prov, pluggat lite till- Varit nere vid Elin (grannen), bakat en MASSA MASSA. hela 3 bakverk. Lilleman och Allina har busat som tookar. Vi blev kvar där tills halv 8. åt mat, och hör och hämpna, lilleman somnade UTAN välling! Wiie! Nu blir det att sluta med den.
När jocke kommer hem, ska jag ner till Elin igen, blir en lite pluggkväll, och smakning av bakverk kanske?:) hihi
Det går såå bra för oss, sluta med bakverk! detta kommer nog aldrig hända, det är ju så förbaskat GOTT!! ;) hihi
Imorgon ska Allina vara själv hos oss, medans mammaelin ska på möte. Det kommer gå super tror jag.

Aaa är inte så inspererad just nu att skriva i bloggen, har så himla mycket med skolan just nu,

Puss
Madeleine

Kalas

tjoo hoo..
Helgen lider mot sitt slut.. Och imorgon är det skola, först och främst ska jag göra prov ikväll.. OMprov. sista chansen. Hoppas det går bra.
Igår vart det en hel dag med grannarna. Blev bjudna på middag, kycklinglime, med klyftpotatis. Sedan efterrätt. Jag var proppmätt igår. haha.
Idag ska vi till chippa, ulliz och selma. Lilltjejen har redan hunnit blitt 1ÅR! shit, och jag har nog inte träffat henne mer än 1 gång. Detta får det bli ändring på! BUMS tycker jag, eller vad säger du ulliz?! =)

nu ska jag packa ordning lillemans väska, och VÄNTA på JOCKE? Hur ofta är en tjej snabbare än karln sin? Det händer ganska ofta för mig. HAHA. =) Söt min lilla snuffe..

Puss
Madeleine

IDAG va jag i SKOLAN :)

Idag kom jag iväg till skolan, visst jag var anfodd till tusen när jag väl kom fram. Men jag åkte dit iaf! Och jag fick en del klarhet! Jag kommer få påökat 50p för extra hjälp. så nu kan jag ta bort 50p. så det inte blir så många ämnen nu dem sista veckorna som är kvar. och det är ju super. Imorgon ska jag försöka hinna med att plugga lite. Och så kommer mama/mormor hit imorgon. Då kanske jag kan passa på att plugga lite. ;)

Så cyklade iaf hem. och var helt död när jag kom innan för dörren, och möttes av att Elin och Allina var hemma hos oss. =) Vi åt lite lunch och doningar. Och sedan blev det en promenix till willys. Och sedan blev vi bjudna på tacos nere vid dem. Mysig dag. Och SOL har det bjudits på även idag.

Nu känner jag mig sugen på en promenad så ska slå iväg ett mess till Linda nu. och kolla om hon är intresserad! =)

Puss
Madeleine

Personlig

Vaknades ganska tidigt idag. Vi gick hemifrån kvart över 9, eftersom vi lovat lilleman att få cykla själv på sin tre hjuling till bvc. Och det gick super bra! visst det tog ca 40 min, men det var det helt klart värt! :) Han var så lycklig, och jag med. Och han sa: MAMMA ALLES GLA! :) Ja sa jag, jag blir glad att se dig eliaz. JAA sa han då. Min lilla söt nöt. Han har blitt så stor våran lillkille.
Det var taltest 2½ år koltroll. Och det gick super bra, bvc sköterskan sa att lillkillen var välutvecklad. Han kunde mer saker e dem flesta 2 åringar. Det känndes kul att höra! =) hon tog upp te.x en sked. och frågade eliax vad det var. Och eliaz sa en röd sked. Och hon blev helt förvånad, VA kan han färger? ja sa vi, han kan nästan alla färger. Och det sa hon var jättebra. Vi sa att han även kan räkna till 10. och det var inte heller vanligt bland 2 åringar- Så jag är nöjd över hur vi arbetat med honom! =) Och idag har han varit så lugn och snäll!
Efter bvc, cyklades det hem. och sedan åkte vi hem till farmor för lite lunch. Sedan blev det snabbt till dagis med plutten. Och jag skulle hem för att göra mig klar för skola, men kom inte längre än till ytterdörren. FAN på mig! Varför ska det vara så svårt att BARA göra det, gå ut och bara GÖRA det. Åka till skolan. Det går FAN inte, paniken sätter i på en gång! Satans skit. Men jag har försökt säga åt mig själv att från och med nästa vecka SKA jag gå på varej lektion tills skolan är slut! JAG SKA! så är det bara, om jag så ska gråta hela vägen till skola! BUMS!

Jag pluggade iaf en stund hemma, som jag brukar säga att jag SKA göra när jag inte går till skolan. Och IDAG gjorde jag det.! Yeyy för mig. Någonting som går som jag vill att det ska iaf.

Efter att lilleman kommit hem, gick vi ner till grannen en sväng. Och gud vad bra dem leker tillsammans! jätte kul att se. Lilleman kan bli en aning "otrevlig" och slåss ibland, men det ska det tränas på!
Nu sover plutten och jag väntar på att greys ska börja..

Där sprack mitt att inte vara personlig i bloggen. Men vtf skit samma. man är väl inte mer än MÄNNISKA. haha! =)

Puss
Madeleine

Tidsförvirring

Igår var en bra, men förrvirrad dag. Kändes helt knasigt igår, jag glömde bort vilken dag det var så skolan missade jag helt. Virrigt kan det vara ibland. Och imorse så försov jag mig, så skolan blev det inget av idag heller. Men imorgon då börjar jag 14.40 så jag kan inte försova mig iaf. Bara hoppas att minnet kommer ihåg skolan. ;) haha

Vi traskade ner till grannen och frågade om dem hade lust att komma upp och baka med oss. Och det ville dem, så det blev muffinsbak idag. =) Trevligt med lite sällskap.

Ikväll ska jag försöka ta tag i pluggandet. Provet gör jag nog imorgon skulle jag tro. Ikväll kommer jag nog inte orka det. men uppgiften ska nog inte vara något problem. Fick bara 1 kommpleterings uppgift denna gång. Eller ett moment.

Nu kikar lilleman på mussesklubb hus och jag ska nog lägga mig brevid honom och kika tror jag:)

Puss
Madeleine

tvättdax

Tjo hoo.. Idag var jag uppe med tuppen, tvättdag idag. Och jag och lilleman har varit ner, han tycker det är så kul att hjälpa till! =) Snart ska vi ner igen, men som vanligt kommer inte tvätten hinna torka! :( 3 tim tvättid är INGENTING! Man måste ju tvätta 3 dagar i veckan om man ska hinna få allt torrt! :( Nej, nåt man ska klaga på till bovärden kanske? Torkrummet är lika stort som vårat tv rum.. och fläktarna som dem har där inne, är snarare kall luft än varm luft..

Så Jocke fick sovmorgon idag, jag ska snart väcka honom tänkte jag. och så ska jag överraska honom med att jag ska klippa honom idag. Han har velat bli klippt länge, men jag har inte kännt att jag orkar, men IDAG så:)

Sen ska jag göra delprov i företagsekonomi idag också. Och hinna klart med uppgifterna som ska in idag också.
Mycket att dona med idag, innan pälski börjar jobba.

Igår åkte vi hem till mama/mormor. Och åt lite tacos, mina kusinbarn var där. Så man får passa på att träffas när det är så långt mellan alla gånger. Lilleman var duktig på att äta, han älskar tomat,paprika, gurka och majs=)


Nu ska vi snart ner i tvätten igen..

Puss
Madeleine

Bloggtäff, för mammor? =)

Det jag skrev igår. skulle skriva att dem har eftersläpp sen vid 22.00 på s2 om någon är intresserad.
Ni kan ju gå in och kika på Linnlowes.se Så nu vet ni det. Dem har skrivit lite att man kan hjälpa dem, för dem vill ha dit så många det bara går.

Ganska kul grejj. Och iom den idén dem har.
Så har jag funderat lite på att ha en bloggträff jag med, fast med unga mammor. Skulle vara kul om man kunde genomföra en sådan sak. =) Har hört av mig till en tjej, så får se vad hon tycker om saken. Men vad tycker ni som läser min blogg? Låter det som en bra idé? Någon som skulle vara intresserad?
För då tänkte jag börja skumma, och kolla om det finns några som skulle vilja sponsra oss. =) Kanske att man skulle kunna få sponsring av pampers eller libero? ;)

Hör av er och sprid runt till tjejer/killar, som är föräldrar. Behöver ju inte endast vara för unga mammor. VI kan ju skumma lite med idén? Vad tycker ni? :)
Skulle vara kul, att lära känna lite nytt folk, nu när man flyttat tillbaka till dalarna.

Puss
Madeleine

fgdgr

Jag har iom denna blogg, valt att vara lite mera *personlig* med det jag skriver. Förstår att ni blir nyfikna och så, men just detta jag skrev om igår, som ska hända på måndag. det rör bara mig själv, och jag känner inte för att dela med mig det med alla. Men det är kul att ni är intresserade. Kan hända att jag berättar om man träffas, och jag känner att det känns rätt. men annars kommer det för tillfället att vara just hemligt.

Jag har läst runt en massa på bloggar. Å vad det låter kul det Linn, Anna och Maria har genomfört. Nämligen en bloggträff här i dalarna. Dem har bjudit in massa folk och så. (jag är dock inte bjuden) men ganska förstårligt. Jag är inte så aktiv i blogg världen. Men det skulle ju varit kul att vara bjuden.

Nu har besöker kommit så får fotsätta skriva sen,.

Puss
Madeleine

rastlös

Trodde jag skulle komma försent till skolan idag, men när jag väl kom dit så var det ingen där. För läraren var sjuk, kändes rätt bra faktiskt. så jocke vände och hämtade mig. Så åkte vi hem och hämtade lite "gratis inflyttningspresenter" lapplar. Och åkte till borlänge. Vi tvättade bilen i biltvätt. Lilleman tyckte det var kul, tills dem blåa snurrorna satte igång. Då blev han livrädd- så jag knäppte upp han så fick han sitta i mitt knä. Då gick det bra. Men sen såg vi att biltvätt INTE är något för våran bil. Det läckte in i takluckan och vid bakspeglarna. haha! :P
Sen åkte vi till Biltema, Dollarstor och hem till farmor (eliaz farmor) tog en fika.
Och när vi var där, fick jag ett possetivt telefonsamtal. På måndag börjar det! :) Hoppas det kommer gå bra!

Nu sitter jag här, men en lite tv-linslus! PIPPI som gäller nu, han är helt tokig i pippi. Jag känner mig rastlös, men vet inte vad man ska hitta på. blää...
Har redan städat lägenheten, så det kan jag ju inte göra. Jag skulle dock kunna plocka undan lite mera. Det blev en del saker över när jag flyttade om bokhyllorna. Kanske ska fixa det då.

Puss
Madeleine

Mublering

Vi var tvugna att tömma 2 av våra hallar, vi har ju 3. För att målaren var här och målade taken. Så nu har jag börjat mublera om. :) Vi köpte ju en liten hylla till lilleman rum när vi var på ikea. Men nu åkte en ut i hallen. och så fick ha ta den stora hyllan iställer! Så nu blev det inte så utspritta på han rum. Alla leksaker får ju plats i den stora hyllan, och så tänkte jag även använda det översta på hyllan att lägga lite av hans kläder i. För hans garderob är ju så konstig. bara hänga.. får ta och köpa en byrå in till hans garderob sen.
Nu ska jag fortsätta med fixet. =) hihi behövdes en vilopaus när jag var tvungen att flytta den stora hyllan själv. Är en sådan där 16 facks hylla från ikea. och dem är INTE lätta. Men allt går bara man är envis, har en viss männsika lärt mig. (mor min!) Trixade under lite filtar och så och det gick ju galant. eller galant kanske är att ta i, men det GICK iaf:) hihi

Puss
Madeleine

trevlig eftermiddag

Åkte ner till stan tidigare för att möta upp Linda, in på apoteket. Sedan strosade vi runt i stan ett tag tills jocke kom och hämtade oss. Sedan iväg för att hämta lilleman på dagis. Och vi gick ner till grannen, som vi stött på några gånger i trapphuset. Barnen lekte fantastiskt bra tillsammans! =) Och vi vuxna kom bra överens också. Trevligt att knyta lite nya kontakter:)

Nu ligger lilleman för natten. Och jag ska vila mig lite i soffan snart tänkte jag.

Puss
Madeleine

Vår, vår, våååår!

Ja, vad säger man lika trött denna morgon! :/ Jag vill vara pigg, kunna skratta och le, se på mina nära och kära med andra ögon. Se mig själv med andra ögon.. Mycket man vill, och klara av. Hoppas på ljusare tider snart.. Sommar, sol och bada! Kan man längta mer efter det just nu, när denna vinter varit som den varit. Eller ÄR.
Visst är det skönt med snö och så, jag tycker det är kul, vara ute och leka med lilleman och så. Men nu har jag nästan fått NOG av snön.. Nu vill jag att det ska bli varmt, så man kan gå ute i bara linne, slippa alla kläder, overåler... vantar.. mössor.. blir så mycket mera plats hemma då också. Hatthyllan är smock full med vinterkläder! Tänk vad tomt och stilrent det kommer bli då man får bort alla stora tjocka jackor. och man får plocka fram vår jackorna! =) skinnjacka! =) Å längtar!

Nu är jag så sjukt sugen på godis, tror det får bli en liten påse innan jag ska iväg och hämta lilleman på dagis. Lär gå nu.. Så ja inte kommer försent och hämtar lilleman.

Puss
Madeleine

massa ord

Denna dag har inte varit den bästa, men efter omständigheterna så känns det rett okej nu..
Vi har iaf fått fixat våran bil nu, så nu går den som ett skott igen.. Jag vill ha KÖRKORT!
Måste tas nu till sommaren, eller under sommaren. Imorgon ska jag skriva ut CV, och möjligen ta mig till
borlänge för att söka ett jobb, som jag blev så INTRESSERAD av och det skulle passa MIG perfekt! Å vad jag vill ha det jobbet nu!

Vad våran lilleman hostar nu igen, och ändå är han inte förskyld. Stackars liten, han hostar som bara denn varje kväll nu. Måste ringa farbror doktor imorgon, och kolla så det inte är astman som kommit tillbaka. Hoppas inte

Nu är älski påväg hem, han har varit och hämtat bilen. så får se om han kan skjutsa mig till blg i morgon, om jag ska söka jobb! Då får jag nästan passa på att söka på en massa fler ställen! :)

Puss
Madeleine

Jaha

Det är int lätt nä de ä svårt int... haha, DALMÅL så det rycker om det.
Men det är så sant, klarade inte av att gå till skolan idag heller. Vafaan, ska det vara så svårt egentligen?
Ska iallafall, sätta mig ner idag och försöka få ihop referatet, och imorgon måste jag sätta igång med
sfA och fkA för dem ska snart in dem med.. Gahh! Sen ska jag försöka påbörja det som ska in efter det. så
att jag kan ligga lite före.. får se hur det går.

Slänger in lite bilder från när vi var ute och åkte pulka i helgen =) hihi

Det gick fort, och snön sprutade

Snöängel :)

Min bejb! ;)


RSS 2.0