what the hell!

Jag är så jäkla trött på vissa människor! hur folk beter sig? att man ens har mage till det. jag förstår bara inte. Men jag har slutat att bry mig så mycket som jag gjorde innan. Jag har mina vänner, och jag vet vart jag har dem, det räcker gott och väl för mig! Jag har alltid sagt och tyckt att vänner det är man på BÅDAS villkor. det ska inte vara en envägskomunication. Jag är så trött på sådant folk! Så nu tänker jag inte lägga ner min tid mera på människor som inte verkar bry sig ett dugg om mig. Jag har lixom tröttnat! De vänner jag har nu, dem tycker jag verkligen om! och jag bryr mig om dem! och jag hoppas ni vet det?! :) Jag försöker tala om det så ofta jag kan, även om jag har jäkligt svårt att få fram bra saker! (det gäller även jocke, har jäkligt svårt över lag att säga bra saker, eller att jag tycker om folk) men jag hoppas att ni tar åt er när jag väl säger det. Så när jag väl säger det, då ska ni veta att det kommer från hjärtat!

Sen är det så konstigt hur man ser på saker så här i efterhand. Jag hade det visserligen på känn att det skulle bli så här, och si på fan jag hade rätt.

Känns iaf som att vi tog rätt beslut i att flytta upp till dalarna igen! jag mår så mycket bättre just nu! jag har HITTAT mig själv på något sätt som jag aldrig gjort innan. Jag kan säga NEJ, och jag kan säga ifrån. Jag har lättare för att hanskas med saker nu! jag städar grundligt lägenheten 1 gång i veckan, tvättar 1 gåmg i veckan, lagar regelbundna måltider, går upp med lilleman, busar med honom och leker!, jag sköter skolan (så gott som det går), jag visar uppskattning och jag mår verkligen bra just nu! Jag har verkligen hittat mig själv som sagt och det känns så jäkla bra! Så TACK, alla goa vänner som finns för mig! Jag tycker om er ska ni veta!

Puss
Madeleine

fullt upp :)

vilken härlig dag vi hade igår. åkte hem till bror och helena! och lilleman dansade polodance, hoppade bangnjump och dansade bugg! ;) haha! =)
Sedan bar det av till lilla Säter, in på glasbanken. och sedan hem till mormor. där blev vi bjudna på mat:) kom hem vid halv 9 ca.

Idag blir nog en lika bra dag. ska strax iväg och handla, sedan ska vi ner på stan, vårruset. =) kanske lilleman får åka en karusell eller 2. :)

Nu ska jag klä på lilleman sen bär det av!

Puss
Madeleine

jippi

oj, vad jag känner mig så där stolt innombords nu! Jag har betat av en massa uppgifter nu i skolan. och fler ska det bli. håller på med maten nu, sen efter det ska jag sätta mig och läsa lite, innan jag ska hämta lilleman på dagis.

Idag är en sådan dag då livet känns rätt gött.

Puss
Madeleine

Liten har blitt STOR!

idag är jag stolt.
Fick ett prov gjort idag, och så var jag till skolan och pluggade. Sedan va vi ute och busade med lilleman och jag tog bot en massa massa löv i lekparken. :) hehe.
Sedan har vi busat här hemma också, nu sitter lilleman och kikar på tv. och jag ska strax sätta mig bredvid honom och mysa.
Vad söt han är våran lilleman, och vad stor han har blivit. Han sjunger blinka lilla sjtärna helt själv, och kan hålla takten och melodin. och han vill absolut inte ha hjälp med sången. KAN själv säger han !;) haha. han kan klä på sig kläderna helt själv. ja han är så himla duktig tycker jag! Det har gått så fort. från att man lixom försökte lära han att ta på sig kläderna (gäller ju för mig också att låta bli och hjälpa han) så kan han nästan allt själv. Jag älskar dig lilleman! ;)
Idag berättade han att han ville ha en lillasyster också. vi får la se vad det blir. :)

Nu ska jag mysa med plutten!

Puss
Madeleine

lalalallalaal

lämnade lilleman på dagis för 1 timme sen. nu ska jag sätta mig och försöka få ordning på plugget, gahh! får panik bara av att nämna det. Jag får panik över hur efter jag ligger, och dessutom hur EFTER jag känner mig. känns som jag inte fattar ett jota av någonting. Men jag ska iaf försöka få ordning på det nu. ett ämne i taget. thats it. jag kan ju inte göra mer än vad jag kan. så here we goo..

Igår var det en bra dag.
Lekte och busade med lilleman, och så började vi riva runt och byta garderober jag och jocke. det som fattas nu för att jag ska få riktig ordning i min garderob är GALGAR. vart köper man sånt, billigt?
sedan kom Allina upp och jag var barnvakt, medans jocke och elin åkte iväg för att handla. Sedan när dem kom tillbaka så gick jag ner för att hjälpa henne få ordning på sin klädkammare. Det blev riktigt nice. Vi blev bjudna på stek, som var super gott. Super bra dag.

nu så ska jag sätta igång med plugget. uuhhuu..

Puss
Madeleine

STÄDAR/FIXAR FREDAG!

Morgonen började med att lämna lilleman på dagis vid 8 i morse. Sedan satte jag igång med städning och sortera upp tvätt. Städat hela badrumet med citek. Möjligen det bästa rengöingsmedlet som finns! Tar bort alla kalkbeläggningar. och det blir skinande rent. tack för det tipset Elin! =)
Har även rensat bort en massa onödigt skit som var i badrumen. Ska fortsätta rensa i resten av lägenheten nu. ställa undan så mycket som möjligt så att man kan se att det är rent. det känns mer städat om man inte har så mycket saker. så ska försöka ta bort så mycket som möjligt! (inte lätt för en samlare!) men jag ska göra det! nu är jag trött på att det helatiden SER stökigt ut, trots att man städat.
Det ligger tamefan saker ÖVERALLT här hemma. papper, diverse prydnadsgrejjer (som egentligen inte ens är snygga).. on, and on kan jag hålla på. men NU IDAG ska det bort! Nu ska här bli rent och fint! 0) nu när vi satt upp nya gardiner och donat, så vill man ju ha det fint.

Det är vad jag sysslar med idag, medans pappa och son är ute och leker för fullt!

Puss
Madeleine

Vilket STRÅLANDE väder!

Vilket underbart väder vi har! Jag blir helt glad innombords! Gud vad jag älskar våren, sommaren, sooolen! Jag skulle trivas i ett land där det bara finns sådant. Men vintern har ju visserligen sin charm också, men SOMMAREN äger! Bad, sola, tunna kläder, slippa overalen. Massa possetivitet kring sommaren ju!
Idag har vi ätit lunch ute på ballen, och förövrigt setat där ute mycket idag. och så var jag och lilleman ut och lekte lite grann, gungade, åkte ruchkana och sedan blev det en glass i solen också! =) vi har haft en underbar dag!
Och jag mår så bra!

Fantaktisk stor skillnad på våran lilla kille, nu när vi angagerar oss i honom på ett annat sätt. Jag känner att det är värt så mycket. han blir ju såå glad då jag leker med honom, ser honom! =) som vi har busat idag! Visst skolan får lida lite grann, men det är det värt! jag gör allt för dig min lilla skatt! Du är mitt allt! Mamma älskar dig! :)

Imorgon blir det tidig morgon igen, skola halv 9. och sedan tänkte jag skynda mig hem för att plugga lite innan lilleman ska hämtas. och jag hoppas, hoppas att det är fint väder imorgon. för då blir det att gå en promenix! en lång en också!

Nu sitter jag och väntar på att gubben ska komma hem, ska ge han en massage då tänkte jag, och hoppas på att jag får en tillbaka. min rygg VÄRKER. uurk.
Linda, nu va det ett bra tag sen vi tog kvällspromenix! :( Miss ya! Hör av dig om du har lust, jag kan nästan varje kväll! =)

Puss
Madeleine

gårdagen

hel mysig dag igår. den spenderades med grannen. det var jag och älsklingen och grannen och hennses vän.
Jag blev hm uurk full. för full, blev att dricka cola och vatten mot slutet. kvällen slutade kring ca halv 4 i morse. :) hihi. men jäklar vad kul vi hade, kommer upp lite bilder på fb imorgon kanske:) hihi.

Men uch vad jag har varit bakis idag. men gudselov inget hurklande, som vissa andra tydligen hade gjort:) haha.
lilleman kom hem idag också! vad mysigt! han har varit så snäll här på kvällen, han fick en hel låda med plymo gubbar och bilar. så han har lekt med dem hela kvällen. och sedan när jag sa att det var läggdax så plockade han snällt i ALLTING i lådan. och klädde av sig alla kläder själv (fick lite hjälp med armarna till tröjjan.) han satte på sig pjamasen helt själv också! å vad stor han blivit våran kille! vart tar tiden vägen?

Nu ska jag slänga mig framför tv:n, sen blir det en TIDIG kväll idag! =)

Puss
Madeleine

dagens

Farmor kom och hämtade lilleman idag vid halv 5. Jocke åkte och jobbade och jag hoppade i ett bad! så skönt, att kunna bara vara..
MEN jag gjorde nog dagens, eller årets grejj.
Grannen frågade mig vad jag gjorde, och jag sa att jag nyss badat och skulle snart måla naglarna.
sen frågade hon om jocke var hemma, och jag sa nej, men han kommer nog om en stund.. Hon ville att jag skulle komma ner så vi kunde måla naglarna tillsammans.
Och jag satt och väntade på att han kom hem, sedan gick jag ner. och det var först då jag kom på att
men lilleman är ju inte hemma, jag hade ju kunnat gå ner tidigare. haha! så ovant att inte kunna göra det så jag glömde helt bort att jag kunde gå ner innan jocke kom hem från jobbet. haha. gud vad vi skrattade.
Men att jag inte ens hade en tanke på att lilleman inte är hemma. utan jag hade ju låg volym på tv och dator, för jag tänkte ju redan då att han var hemma. haha. så knasigt.

Denna dag har iaf varit mycket givande. och jag mår bra. imorgon blir det morgon promenad med baby, och sedan hem och STOR städa! =) sedan får det bli en del plugg. och sedan får resten visa sig. =)

Puss
Madeleine

sxdfghjklö

idag blev det att damsuga + skura golv. storstädning får bli till helgen, lilleman åker hem till farmor igen! =) hon ville låna honom tills på lördag. så det får hon så gärna. då hinner jag plugga en massa och städa hela lägenheten. ska packa ner en massa vinter kläder, som bara är IVÄGEN! haha. jag ska verkligen städa rejält! + att jag har en sak på g, får se om min man är lika på g som jag att fixa det. haha. det återstår att se.

Var iväg till skolan idag, gick bra, fick en del gjort. nu ska jag snart sätta min med svenska uppgiften. Får se om jag förstår någonting av vad jag ska göra. imorgon har jag svenska på förmiddagen, och ska egentligen ha extra lektion också, men den kan jag ej gå på för ska iväg på ett möte.

SÖTSUG som fasiken har jag också! å så man kan bli tokig! ingenting har vi hemma heller, är väl typiskt. jäkla LINGON vecka! blir bara sugen på massa götta! haha.

nu så ska jag sätta i gång att plugga.

Puss
Madeleine

negativt, och så possetivt

kom att tänka på en sak. lite tråkigt hur folk kan beté sig.. dubbelmoral eller vad ska man säga.
Jag har pratat så mycket om saker som hänt mig för personer i min omgivning. och nu gör denne person precis samma sak som som jag pratat om och även den personen pratat om förut att man inte tycker om när man gör så.
OK inte många som kommer fatta detta kanske. men jag kan bli så less, ledsen, arg på sådant här. varför beter man sig så? om man själv sagt att man ine tycker om när folk gör så?
Är det så svårt att bara säga RAKT ut vad man tycker och tänker? jag förstår inte.. man trodde man hade hittat rätt och att man trodde att man hade trott annat helatiden, men så var det precis så som man sa.
Oj hur jag skriver, är väl ingen som kommer fatta ett dugg, men det struntar jag i. nu fick jag ur mig det iaf.

Och en till sak, en possetiv! :)

Är så himla glad att jag fått lära känna grannaran, elin och allina! ni är så underbara människor. Ärliga och helt fantastiska! =) och att det bara funkade och att vi går så bra ihop. både barnen och vi mammor! + jocke=) haha.
att man kan prata om allt möjligt, ut och gå promenixer, mata pippisar. och äta ihop. Glad att vi lärt känna varann som sagt! och helt klockrent att vi bor grannar också, precis ovanpå/underpå varann! =) haha härligt.

allt och lite till

hej hopp!
Va ett tag sen jag skrev. Har varit fullt upp nu under påsk och så.
Jag och älskling fick vara barnlediga 3 dagar, sedan i lördags var vi och hämtade lilleman hos farmor, åt påskmiddag och lilleman fick vara med faster Malin och leta påsk ägg. Dem sprang in och ut med lappar och doningar. Dem höll på ett bra tag, och lilleman var med helatiden. tillslut hittade dem äggen! och vad stolt och glad han var. MAMMA titta hitta påk ägge, massa gooodis. :) haha! Och vilken skillnade det är på våran lillakille nu. Vi fick vara ifrån varnadra lite och vila. det gjode susen ! nu är det ingen TV eller dator på alls under dagarna. bara vi som busar och leker, äter mat. ja vardagligt är det. å vad jag har saknat en vardag! och nu har vi äntligen hittat tillbaka till det! så skönt! =) visst han skiker och så ibland, men inte alls lika mycket som innan. så skönt. och han leker på ett helt annat sätt när vi är nere vid grannen också. han pratar och leker. inte skriker och slåss. sådan skillanad-

Och jag har börjat träna lite lätt här hemma. och ska ut på promenad nu på kvällskvisten efter jocke kommit hem .

Yej en glad period igen! hoppas den håller i sig!

Puss
Madeleine

RSS 2.0