ORD OCH INGA VISOR! ;)

Va faan! Varför tänker huvudet en sak, men kroppen eller jaget gör något helt annat? Jag är utmattad, slutkörd exposed! som maria montazami skulle säga! haha.

Jag tänker att nu jävlar lär jag rappa på med pluggandet, nu ska jag snart vara klar.. men vad gör jag? Jo sitter på facebook, kollar bloggar, eller bara slappar framför Tv:n.. Nu är det skärpning som gäller! 1 ½ vecka kvar sen är jag ju klar! Men jag får panik, eftersom jag VET att jag kommer få FETT IG i matte! jag VET det.. men som sagt jag kan inte göra mer än det jag kan.. så är det med det, går det åt helvete så får jag läsa om matten i ett senare skede, och då bara matten. Så är det..

Nu är det sagt, det är detta som tynger mig med skolan..
Annars mår jag på topp! Jag har hittat mig själv, som jag aldrig gjort förut! Jag vågar göra de saker jag aldrig skulle vågat göra förut. jag har växt i mig själv, något enormt! jag tror att mycket har med att jag gått till min KBT. Eller att jag själv sökte den hjälpen för att jag insåg att det inte funkar att gå runt som jag gjort i alla dessa år. Jag har fått prata ut om så mycket som tyngt mig. från min barndom och ungdom. Jag känner att snart är jag färdig där, har fått 2 till tider. Och då ska jag ta itu med lite mer saker. Jag känner mig stark för första gången! jag klarar av saker! Jag klarar av vardagen, även fast det ibland kan vara jobbigt!

Och min son! å vad jag är stolt över honom! Han är så himla duktig, blöjjfri, vällingfri, nappfri! Och allt detta har jag kämpat med, eftersom jocke jobbat. Och där känner jag mig också så himla stolt! att jag höll i det och inte föll tillbaka till den enkla att ge honom nappen. Utan jag höll fast vid att han skulle sluta med det! Och jocke har också hjälp till där.
Jag älskar verkligen min son! han är världens bästa och underbaraste lilla krabat som finn!
Och jag kan erkänna att jag skrikit ganska mycket på honom, men även där har jag bättrat mig, och jag tror det också har att göra med att jag känner mig mer säker, känner mig trygg i mig själv! och då blir jag en bättre mamma! Jag älskar dig min son!

Idag var lilleman och jocke ute i lekparken, så kom eliaz inspringandes med hela handen full i blommor! Titta mamma! dem är till dig! hela mitt hjärta smälte!
Han hade tydligen sett blommorna, och sagt att han ville plocka dem till mig! Å nu börjar min lilla plutt, bli en stor plutt i skrutt! :)

Nog om detta nu.
Imorgon kör jag nya tag med pluggandet iaf! direkt när jag vaknat och ätit frukost SKA jag sätta mig och göra klart MINST 2 uppgifter! banne mig annars! haha!
självdiceplin??!!

Puss
Madeleine

tjolahopp--

tyst på den här fronten, både från mig och er som läser.
Idag är iaf sista dagen i skolan för mig, men jag har fått lite dispans, så jag får 2 extra veckor på mig att skicka in uppgifterna. =) så idag, eller nu snart ska jag sätta mig och försöka beta av svenska uppgifterna. och sedan hemma tar jag matten..
jag och en klasskamrat bakade igår, och idag fikade vi med klassen.
Dagis ringde idag också, lilleman hade krokat med Allina på dagis. och slagit upp läppen och näsan. mammas lilla plutt då. Han hade blivit jätte ledsen, men just när dem ringde så var han lugn. Dem sa att dem inte visste om tänderna tagit skada, så jag ska ringa tandläkaren imorgon. och försäkringsbolagen, iafall att det blir något.

Nu så ska jag sätta igång med plugget.

Puss
Madeleine

händer saker helatiden!

Nu har lillman varit utan blöjja näst in till en hel vecka, och han är så duktig! det har hänt någon liten olycka, men det kan man väl inte komma undan. han har vaknat 2 gånger på natten och velat gå på pottan. Jag är så himla stolt över honom! i böjan ville han ha blöjja då han skulle göra nr 2. men nu är det inga problem det heller! och jag blir så himla stolt över honom! Han är så duktig!

Hade tänkt städa lägenheten idag, men jag har ingen ork för det. Känner mig helt slut faktiskt! Måste plugga också! Det får jag se till att göra ikväll då lilleman lagt sig. ska göra matteprov. och sen läsa klart boken. och skriva en uppgift till matten också. Känns iaf skönt att jag bara har matten och svenskan.
Ska även fixa till så att jag kan lämna in ansökan till hösten imorgon.

Puss
Madeleine

sorgen, gör sig påmind.

Igår var vi hem till Eliaz farfar, och när vi skulle åka hem, gick vi in till Mikaels grav. Och lilleman blev ledsen, och sa att han ville gå in och hälsa på fabo micke. Vi fock förklara att det inte gick, att han är uppe i himlen,bland stjärnorna och på månen. Han ville då åka upp till månen och hälsa på. Detta känns så konstigt och jobbigt för mig och jocke. Vi vet inte hur vi ska förklara för eliaz, han förstår ju inte. Han vill ju så gärna träffa sin farbror. Jag och jocke tror dock att dem träffats, och träffas! eftersom han visste redan när han var liten, när vi visade kort på micke, att det var hans farbror. dem måste ha träffats!
Men hur ska man förklara för eliaz, så att han förstår? att vi inte kan gå in och hälsa på farbror.?
Sorgen efter dig Mikael är så stor, och den lämnar oss aldrig! Du finns med oss, alltid, för evigt! du är älskad och ihågkommen av oss alla! Och eliaz ska verkligen få veta vilken UNDERBAR männsika du var, och är!
Du finns i våra hjärtan, och i våra huvuden dag som natt! Du FINNS, FINNS MED OSS!
Älskad, hedrad, för alltid!

Underbara dag! =)

Dagen började med sovmorgon, tusen tack älskling! :)
Sedan hände det inte så mycket, jag började med maten, köttfärslimpa, potatis, egengjord sås och lingonsylt! :) mumms! jocke åkte iväg för att hämta lilleman, sedan kom farmor och faster förbi. efter maten, blev det glass, som farmor köpt med sig.
Dem var här en liten stund, sedan bar det av ner mot stan, jag tog en massa brochyrer som jag ska läsa.
Sedan hem igen, och jocke drog iväg på jobb. Jag och lilleman busade lite här hemma, sen blev det att gå ut så han fick prova trixcykeln som farmor kom med, som han ska få låna. och rita lite med kritor på gatan, och iväg till lekparken. Lilleman hade dem perfekta byxorna på sig för att åka FORT i rutchkanan! :)
Efter en stunds lek, gick vi hem och han fick en glass. Sedan en hård macka + en mjuk. :) lite mys framför tv:n.
Sedan frågade jag om jag fick klippa honom, JA sa han, så det gjorde jag, och han satt stilla hela tiden. Sedan blev det ett bad, och nu ligger han för natten! :)
Vilken mys dag! ;) Älskar min familj! Ni betyder ALLT för mig mina älsklingar! :)

Nu ska jag mysa med karln min!

Puss
Madeleine

fcgvhjklökjhg

fick en komentar från eve ( vem är du?)
om lilleman pratar dalmål eller göteborska. hm jadu jag skulle nog säga att han har en alldeles egen dialekt! haha, blandning mellan stockolmska, dalmål, göteborgska. han är så härlig när han pratar. ska försöka spela in honom någon gång, då han säger vissa ord. kan man värkligen få sig ett gått skratt !:)
te.x kejjpa (kepa (keps)), finns så massa ord han säger, som man nästan inte förstår vad han fått dem ifrån.


Valborg i fredags blev kanonens, vi gick hem till Linda och David och spelade Med andra ord. Vilket jäkla kul spel! Det går till så här att man drar ett ord, ur en påse med massa ord. och så ska man försöka förklara det ordet, med just andra ord en vad det står att det är..
Måste bara berätta om ett ord jag skulle beskriva för linda. (Lavin) står det på mitt kort. och jag skulle försöka beskriva det, jag sa " det är lava, och berg och det kommer ut och så forsar det ner, du vet stora stora berg, varmt eld som rinner.
HAHA! omg, alla började garva åt mig, för en lavin är ju helt tvärtimot vad jag trodde det var, det är ett snöras! jag trodde det var en LAVin, alltså LAVA, men det är det ju INTE! haha!
det var iaf ett jäkligt kul spel, det måste vi införskaffa!

Nu ska jag ner till tvättstugan!

Puss
Madeleine

RSS 2.0