Skön helg

Igår kom eliaz snälla farmor, och hämtade honom. Och idag är dem på crousing i Rättvik. Han kommer hem imorgon eftermiddag.
Skönt med lite barnledigt, men vad konstigt det kändes att säga hej då. Han har aldrig blivit hämtad så där förut, utanför porten och så fick vi stå och vinka. Min lilla plutt! fick nästan tårar i ögonen.
Iaf, så dikrekt han åkt, så gick vi upp för att börja städa. Och sannerligen vart det städ, jag var uppe till 1 och höll på, sedan började jag i morse igen då jag vaknade. Och nu är det tipp topp städat överallt i hela lägenheten och i skåpen. Eller har skafferiet kvar och min garderob. Men det tar jag imorgon. Och förrådet ska vi städa imorgon också.

Nu känner jag mig så där lugn inombords, när man VET att allt är städat och det är så fint och luktar städat! :)

Så vad ska jag och min bejb hitta på idag då?  hmmm tåls att tänka

Puss
Madeleine

LIVET! ;)

Livet leker, eller jag leker livet. Tänk egentligen vad schört (stavning) livet är. Och man har bara EN chans, till att leva det som man vill. Och man bestämmer helt själv hur man vill leva det. En gåva, det är vad livet är. Och det gäller att vårda den gåvan väl. Jag älskar livet!
Jag älskar min man, jag är så lyckligt lottad som hittat honom, han förgyller min dag och talar om för mig vad jag är värd för honom varje dag! och det är det jag älskar med honom. Jag älskar att vi kan varann utan och innan. vi kan skojja, och vi kan vara allvarliga. Vi kompletterar varann så väl! Jag älskar våran underbara son vi har tillsammans, vad skulle jag göra utan min lilla plutt! han är det bästa i mitt liv. Jocke och Eliaz mina guldkorn! Jag vårdar dem, som jag vårdar mitt eget liv.
Mitt liv har förbättrats på många delar sedan vi flyttade upp hit till dalarna igen. (visst som sagt saknar jag gbg, och alla goa vänner och staden, och nån gång då ska jag och min lilla familj antingen ha ett sommarställe i gbg eller bo där). Jag trivs med mig själv, jag trivs med den jag är. Och dem som inte trivs med mig, ja dem behöver man inte heller umgås med. Man ska omringas av människor man gillar! och det gör jag! Jag gillar mitt liv, och jag gillar människorna runt omkring mig.
Snart ska jag påbörja min nya utbildning och det känns så rätt, jag känner mig så pepp! Detta vill jag, och jag har mina drömmar och funderingar kring efter utbildningen. Som sagt jag lever livet, på MITT sätt. och det är så jävla skönt.

Ja, nu till helgen blir det att åka ut till mamma och mats i stugan. Grilla lite, och umgås. Kankse fiska? och bada! :)
Det blir nog myspys.
Och äntligen kan man göra sådant här, bara kunna åka ut till mamma! :)
Nästa helg blir det nog avfärd mot avesta, till pappa, va ett bra tag sen vi sågs! Gabriell har nog vuxit en hel del, och dem kommer tycka Eliaz blivit stor.

Det var nog allt för denna gång.

Puss
Madeleine

tankar och funderingar

vaknade och hade så himla ont i hela kroppen idag. Men jag gick ju självklart ändå upp, fixade till lilleman och cyklade sen till dagis. Direkt efter det cyklade jag ner på stan, för att hämta en lapp.

Vad blir av denna dag då? igår storstädade jag och babe, mublerade även om på lillemans rum IGEN! :) haha. Och han blev lika glad, eftersom han fick bestämma vart sakerna skulle stå.

Vi har ju som sagt fått hem två kattbebisar, eller dem är 3 mån. Nosen och Mysan heter dem. Springer runt som galningar här hemma och busar. Fast dem är ändå väldigt lugna av sig för att vara kattungar.

jahopp, nej om man skulle ta och vila sig lite innan det är dax att hämta lilleman igen. Och vad är grejjen med att man bara får ha han där 3 tim? vilka regler, han får inte äta där, du får välja om du ska ha honom här på förmiddagen eller eftermiddagen. Men han har inte rätt att äta här, det bli för dyrt? Jag förstår inte,om man har råd att ha honom dä längre varför får man inte det då? nej, eftersom jag är arbetslös, så får man inte det. och hur i helvete ska jag kunna söka dem jobb jag vill söka på 3 tim? om jag ska anpassa CV:na till det jobb jag ska söka. och om jag vill åka personligen till dem ställena jag vill lämna på`? hinner jag det? på 3 tim? NEJ. i Gbg hade dem iaf bättre regeler när det gäller detta. Man fick ha 25 tim vecka om man var aktivtarbetssökande. och 15 tim vecka om man var föräldraledig.
jaja äch inget att egentligen bli upprörd över.

MEN.
Å vad jag saknar GBG! så himla mycket alltså! jag vill inget hällre än att bara packa ihop alla saker och flytta tillbaka! Jag saknar den stan så jäkla mycket, jag saknar mitt liv jag hade när jag bodde där. Visst jag saknar inte hur jag VAR, men det har jag ju ändrat på nu under tiden jag bott här i dalarna, så nu kan vi väl flytta tillbaka?! :) haha, nej inte nu men i framtiden.
Lite roligt ändå, när vi bodde i gbg, skrev jag nästan hela tiden hur mycket jag saknade dalarna, och min mamma och massa saker. och nu när jag bor här saknar jag gbg. vilket egentligen betyder att om vi skulle flytta tillbaka, så skulle jag GARANTERAT sakna dalarna.. haha. men om nått år. ja då ska vi banne mig flytta tillbaka till gbg!
nu vila!
Puss
Madeleine

Byta portal?

jag har planer på att byta portal för mitt bloggande. har varit rätt torrt här nu. och tänkte förnya lite. börja skriva lite mera och så. Men det tåls att fundera mera på.. Kommer nog inte läggas upp några bilder på lilleman då isåfall.

Nu har jag inte skrivit på ett bra tag.
Jag och mamma var i stockholm i onsdags. Vi hade super mysigt, åt god mat, shoppade lite, stannade på några uteserveringar och drack öl/cider. och bara myste! :) det är så skönt att bara åka iväg så där med mamma ibland.
Och så kom även hon hit idag. hov klippte sig, och det blev super snyggt! är så avis, vill också klippa mig! Hos någon som verkligen klipper som JAG vill att det ska vara!
Hämtade plutten på dagis kl 11 sen åkte vi hem och lagade till mat. och så åkte vi till ica maxi och sa hej till Hanna som jobbade. lilleman fick en vattenspruta, (han sov hela natten och då fick han den, för att han var så duktig! ) Han blev super glad!

Imorgon bär det av till Leksand, för att gå på sommarland! ska bli så mysigt! det blir jag, babe, lilleman och Malin.
Så nu ska jag packa, och steka kyckling. blir kycklingsallad imorgon.

Puss
Madeleine

Sommar!

hej hopp.
Vilken sommar vi har! :) så superfint väder, blir så glad av det. Dock är det ju denna förbaskade pollen. Guud vad det kliar i ögonen och NÄSAN! :/ blir snart vansinig.
Och jag har badat flera gånger nu, är super skönt i vattnet ju.
Imorgon kommer Jockes mamma och hämtar mig och lilleman i raggabilen. Eliaz kommer bli exalterad! :) haha.
Så ska han få sova hos farmor, och jag åker till mamma. För på Onsdag ska vi till Stockholm! :) ska bli så kul att komma bort en sväng. bara mamma och jag. kunna gå och strosa och käka gott! :) Uppskattat till tusen !:)

Nu ska jag ta en välbehövlig dusch! im a stinki boomb! haha

Puss
Madeleine

IDIOTI??

Hur tänker man när man har varit vänner i över 2 år, och sen kommer och säger att man inte vill ha något med en att göra?
Och att personen i fråga varnar och säger att jag inte ska ta det fel, för hon har jag faktiskt gjort lika dant till 2andra. Omg! vadå, så jag behöver inte känna mig ensam om att jag inte duger? LOL!
jaja, så är det nu iaf. men jag ska inte gå runt och haka upp mig på det här. Jag har det så himla bra just nu i mitt liv så en mindre vän. som dessutom beter sig så där. det gör faktiskt ingenting.
Mitt liv har förädrats så mycket och jag har verkligen insett hur bra jag har det.  Behöver inte människor som trycker ner mig!
De peroner som betyder för mig, dem vet det. Och jag tycker att även om man inte hörs dagligen eller 1 ggr i veckan. så kan man vara riktigt bra vänner ändå. Jag har kontakt med mina vänner från gbg, även om det inte är dagligen så hörs vi.

Nu fick jag skriva av mig ilskan, så nu är den BORTA, lika så du L!

Jaja, nu ska jag åka och hämta min lilla plutt från dagis, sen ska vi hem och äta lunch.
För att sedan cykla ner mot stan.

Puss
Madeleine

RSS 2.0